+ 25 års erfaring​

   Garantiordning​

    Kunden i centrum​

VVS arbejde i Kastrup, Tårnby, Dragør på Amager

​Når du har brug for at få udført VVS arbejde, er det en god idé at kontakte en professionel VVS’er. Hos Graae & Hilmand ApS står vi klar til at hjælpe vores kunder over hele Kastrup, Tårnby, Dragør på Amager med deres VVS arbejde. Langt det meste VVS arbejde kræver en autoriseret VVS installatør. Med os får du en installatør, der ikke alene er autoriseret, men som også har mange års erfaring inden for faget, og vi udfører mange forskellige typer af VVS arbejde.

Stor ekspertise

Igennem årene har vi udført alle former for VVS arbejde, og vi er derfor også klar til at hjælpe Jer med at løse de problemer, som Jeres hjem, arbejdsplads eller institution står overfor. Der er ikke den opgave, der er hverken for stor eller for lille til os – vi udfører det hele!

Hvilke typer af VVS arbejde er det, vi udfører?

Vi udfører blandt andet vedligeholdelse af centralvarmeanlæg og opsætning af radiatorer. Vi udfører også reparation af rørsystemer samt udskiftning af vandhaner, toiletter, brusekabiner. Ud fra dette kan man sige, at vi udfører alle typer VVS arbejde, som følger med, når man vælger at få lavet nyt badeværelse eller vælger at få lavet andre renoveringer.

Kontakt os

Ring på 32 52 56 00 eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har lyst til at høre mere og hvad vi udfører hos Graae & Hilmand ApS. Du kan også få et uforpligtende tilbud ved at skrive til vores e-mail: jk.graae.hilmand@gmail.com . Vi glæder os til at høre fra dig!

Få gratis & uforpligtende tilbud!

Ud​fyld venligst formularen nedenfor.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Ved Stationen 13

2770 Kastrup

Graae & Hilmand ApS

​Telefonnummer:

  32 52 56 00

E-mail: jk.graae.hilmand@gmail.com ​ 

CVR: 35028862