+ 25 års erfaring​

   Garantiordning​

    Kunden i centrum​

VVS-installatør og blikkenslager i Kastrup, Tårnby, Dragør på Amager

Vi ved, hvordan en bygning er skruet sammen med rør og installationer, og kan derfor stå klar med en blikkenslager eller VVS-installatør, alt efter hvor behovet ligger i Dragør, Tårnby, Kastrup og resten af Amager. Vi ved, hvordan elementerne ses efter i sømmene, og vi ved, hvordan de vedligeholdes, renoveres og testes, så de altid fungerer optimalt.

Hyr en dygtig blikkenslager eller VVS-installatør til at klare arbejdet

​Vores dygtige blikkenslager eller VVS-installatør projekterer gerne konkrete opgaver, så du er sikker på at få en gennemtænkt konstruktion med en gennemført kvalitet, når tiden er inde til nye anlæg og installationer til vandet og varmen i din bygning. Vi står klar med et kompetent team bestående af blikkenslager og VVS-installatør. De er klar til at hjælpe dig med den arbejdsopgave, du har i din bygning i Kastrup, Tårnby og Dragør på Amager.

Kun det bedste er godt nok

Vi ønsker fortsat er være kendte for god kvalitet og service. Derfor tilbyder vores engagerede VVS-installatør og blikkenslager altid gennemtænkte løsninger uanset opgavens omfang og kompleksitet. Derved kan du som kunde være sikret, at det stykke arbejde der bliver leveret, er i den absolutte topklasse.

Kontakt VVS-installatør og blikkenslager i dag

Du kan læse mere om vores tilbud her på siden, eller du kan kontakte os på telefon 32 52 56 00 eller på e-mail: jk.graae.hilmand@gmail.com for at høre mere om priser, garantier og kvaliteter, når du benytter dig af services fra Graae & Hilmand ApS.

Få gratis & uforpligtende tilbud!

Ud​fyld venligst formularen nedenfor.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Ved Stationen 13

2770 Kastrup

Graae & Hilmand ApS

​Telefonnummer:

  32 52 56 00

E-mail: jk.graae.hilmand@gmail.com ​ 

CVR: 35028862