+ 25 års erfaring​

   Garantiordning​

    Kunden i centrum​

VVS døgnvagt når det er akut i Kastrup, Tårnby, Dragør på Amager

​Når uheldet er ude i din bygning i Kastrup, Tårnby eller Dragør på Amager, så er det rigtig ærgerligt at det ikke er muligt at ringe til en VVS’er med det samme, som kan komme og fikse problemet, inden det går helt galt. Det kan man dog gøre nu takket være døgnvagten.

Hvad er formålet?

Hvis du oplever, at der sker et uheld, hvor du har brug for hjælp af en VVS’er, så skal du ringe til døgnvagten. Graae & Hilmand ApS døgnvagt er tilgængelig alle ugens dage, og på alle timer af døgnet. Ved at bruge VVS Døgnvagt slipper du altså for at skulle vente mange timer, lige meget hvilken tid på døgnet uheldet sker.

Hvordan fungerer vores VVS døgnvagt?

Når du opdager en skade, hvor du har brug for en VVS’er, så skal du ringe til VVS Døgnvagt med det samme. For den anden ende af røret sidder en VVS’er, som er klar til at rykke ud og hjælpe, der hvor skaden er sket.

Denne døgnvagt er primært ment som et tilbud til erhverv og virksomheder, men det må dog også gerne benyttes af privatpersoner. Ingen har lyst til at lade et sprængt vandrør stå og fosse til dagen efter, hvor man endelig kan få fat på en VVS’er. Dette er man fri for ved hjælp af VVS Døgnvagt, hvor man kan være sikker på hurtigt udrykning.

Kontakt os

For at få fat på vores VVS døgnvagt, så ring til telefon 32 52 56 00 eller skriv påjk.graae.hilmand@gmail.com. Husk, at ingen problemer er for små eller for store.

Få gratis & uforpligtende tilbud!

Ud​fyld venligst formularen nedenfor.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Ved Stationen 13

2770 Kastrup

Graae & Hilmand ApS

​Telefonnummer:

  32 52 56 00

E-mail: jk.graae.hilmand@gmail.com ​ 

CVR: 35028862